marți, 2 aprilie 2013

Black Projects şi Energia Liberă

VIDEO: Black Projects şi Energia Liberă
Vă prezentăm un uluitor documentar despre Proiectele Negre şi Energia Gratuită (Liberă), în care veţi afla adevărul despre situaţia actuală a umanităţii şi iminenta schimbare de paradigmă ce va veni curând. Documentarul are meritul de a face cunoscute problemele actuale şi numeroase fapte care sunt încă menţinute ascunse de public, referitoare la tehnologiile spaţiale care deja sunt disponibile pe Pământ.Un film documentar elaborat, care prezintă sintetic, din felurite puncte de vedere, problema proiectelor neguvernamentale şi operaţiunile secrete ale Guvernului Mondial Ocult. Aspectele de ordin militar sunt îmbinate cu cele despre istoria organizaţiilor ezoterice din secolul trecut şi cu elemente ştiinţifice despre tehnologia energiei libere. Un accent deosebit este pus asupra tehnologiei prezentate de Fundaţia Keshe, care prin metoda MAGRAV poate să revoluţioneze din temelii concepţia ştiinţifică actuala şi viaţa societăţii umane.

Există posibilitatea să obţinem energie aproape nelimitată pentru folosul nostru cotidian? Există metode sau procedee prin care să depăşim cu mult randamentul energetic unitar, adică să obţinem mai multă energie decât consumăm pentru a o produce? Este posibil să realizăm ceea ce ştiinţa numeşte "perpetuum mobile"?

Combustibilii fosili nu mai pot reprezenta o soluţie viabilă pentru omenire, la ritmul actual de dezvoltare. Studiile şi analizele ştiinţifice au arătat că rezervele se vor epuiza în jurul anilor 2040, daca exploatarea petrolului va continua în acelaşi ritm. Metoda fisiunii nucleare nu este nici ea de viitor, întrucât este o metodă distructivă şi periculoasă, la care se adaugă problema deşeurilor radioactive.

Aparent, omenirea "bate pasul pe loc" în domeniul furnizării energiei, întrucât marile firme şi concernuri nu par să promoveze noi variante şi alternative la cele care deja există. Interesele economice, cele geopolitice, şi cele de menţinere a controlului asupra populaţiei acţionează în sensul păstrării status-quo-ului actual, deoarece independenţa energetică ar conduce repede la independenţa acţiunilor şi a modului de gândire a fiinţelor umane.

Aceasta nu înseamnă însă, că nu au existat studii şi descoperiri fulminante în direcţia obţinerii energiei libere şi a tehnologiilor aferente ei. S-ar putea spune că, în prezent, aceste cercetări sunt mai active ca oricând, întrucât paradigma vieţii de pe Pământ este foarte aproape de o transformare majoră care va oferi omenirii o cu totul altă perspectivă asupra vieţii şi asupra realităţii înconjurătoare.

Ironia este că cele mai intense studii, cele mai laborioase cercetări, şi cele mai avansate tehnologii au fost realizate chiar de către cei care vor să le ascundă cel mai mult de ochii şi de cunoaşterea lumii. Pentru cei familiarizaţi cu dedesubturile intereselor la nivel mondial, şi cu existenţa aşa-zisului guvern ocult, existenţa acestor cercetări care depăşesc cu mult tot ceea ce şi-ar putea imagina omul din societatea modernă este concretizată în misterioasele Black Projects... sau aşa-zisele Proiecte Negre.

Ele sunt numite Negre deoarece sunt ocultate, sunt ascunse cunoaşterii publice, aflându-se mereu în umbră. Proiectele Negre fac parte dintr-o reţea clandestină de interese care este cunoscută sub numele de Programul Spaţial Secret. Esenţa cercetărilor şi realizărilor din cadrul acestor proiecte este în legătură cu călătoriile spaţiale şi interstelare care nu pot fi realizate decât pe baza energiei libere şi a noilor modele energetice.

Unul dintre cei care au lucrat în cadrul unor Proiecte Negre, doctorul în ştiinţe Richard Alan Miller, obişnuia să spună că pe Pământ există două civilizaţii umane: una care are acces la călătoria spaţială, şi una care nu are acces la aceasta.Pentru a fi pregătiţi pentru transformările ce vor veni, acest extraordinar documentar realizat de prof. yoga Dan Bozaru vă poate fi de un real folos.

 http://roaim.de.vu/?a=articles&p=793

5 comentarii:

 1. Tocmai l-am vizionat ieri pe Yogaesoteric.net si voiam sa-l recomand insa ... gand la gand cu bucurie , cum spune romanul , l-ati postat dumneavoastra .
  Oricum este un film demn de vazut desi , poate unele materiale de prin el nu mai sunt chiar... noi.
  De altfel , d-nul Dan Bozare a postat pe respectivul site, la sfarsitul anului trecut, o multitudine de articole cu tema " Interventia extraterestra pe Pamant " care cred ar merita sa fie preluate daca nu toate , macar in parte , in ideea ca poate unele informatii din articolele care credeti ca merita sa fie publicate, vi le poate confirma... familia dvs. galactica !!!
  Cat despre energia free a fundatiei Keshe , este pacat ca pana in prezent inca , nici un guvern al unei tari puternice si dezvoltate , nu a fost interesat sa preia aceasta tehnologie.
  Se pare ca este tot mana "Intunecatilor".
  DAurel.

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt interesati din simplul motiv ca asta ar insemna sa se bage singuri in faliment.Pe ei ii intereseaza sa isi vanda marfa ,nu sa o duca oamenii bine.O sa le arat site-ul si ii pun pe ei sa aleaga ce este de vazut ca si confirmare .Buna ideea.

   Ștergere
 2. Superb documentaru.MA intreb oare cand vor fi puse la dispozitia populatiei cat mai au de gand sa ne tina in intuneric.pacat ca putini vad dincolo de realitate.

  RăspundeţiȘtergere
 3. Superb, dar totusi trist.

  RăspundeţiȘtergere
 4. Energie_din_vid_2_-_Tehnologia_cu_impulsuri_a_lui_Tesla

  RăspundeţiȘtergere

Reţineţi: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.